Låven Bar Sjusjøen

Låven Bar er et hyggelig møtested og har alle rettigheter. Her er det trubadur i høgsesongen. Hamburger og suppe på menyen.

Om Sjusjøen fjellkirke

OM SJUSJØEN FJELLKIRKE

Gudstjenester i Sjusjøen fjellkirke

Sjusjøen fjellkirke ligger vakkert til på Sjusjøen i Ringsaker Kommune. Kirken ble innviet i 1962, og feiret således sitt 50-års jubileum i 2012.

Fjellkirken har fylt og fyller en viktig plass hos mange Sjusjøturister og fastboende. Fjellkirken har ikke bare vært en høytids- og feriekirke. Her er gudstjenester i syv til åtte av årets tolv måneder, hvilket gir mange et tilbud gjennom store deler av året. Videre har tradisjonen med gudstjenester og møter helt tilbake fra 1895 bidratt til at mange har sett på Sjusjøen som stedet man også får åndelig påfyll sammen med ferien!

Prestetjenesten utføres med frivillig innsats fra ulike prester i tillegg til at Brøttum Menighet avholder noen av sine gudstjenester der. I tillegg kan kirken benyttes til ulike arrangementer som konserter, møter og lignende. I tilknytning til kirken finnes også en hytte som kan benyttes av de som gjør tjeneste i kirken i tillegg til at den leies ut på det åpne marked.

Kvarstad Seter

 I perioden fra 21. juli til og med søndag 14. august er Kvarstadsetra åpen fra torsdag til søndag fra kl. 11-17.  Velkommen inn til servering av nystekte vafler!

Setra på Sjusjøen ligger i fint turterreng med gode muligheter for fotturer.

Kanotur aastaelva

Idylliske Åstaelva ligger like   nedenfor og kan by på gode fiskeopplevelser, bading og kanoturer.

Gårdsbutikk og kafe

Potetkjelleren på gården er gjort om til en trivelig gårdsbutikk og kafe. Her kan du handle med deg hjem gårdens hjemmelagde sjokolade-konfekt, laget med sjokolade av høy kvalitet. Konfekten fås i ulike  gaveesker og i løsvekt, hvor du kan velge blant dine egne favoritter.
I butikken finner du også kjøttvarer fra gårdens frilandsgris, tynnbrød,  syltetøy og poteter, samt grønn-saker, juice, saft og egg fra nabogårdene.

Gårdsbutikken er selvbetjent og har åpent hver dag året rundt.
Du kan kjøpe hjemmelaget iskrem, sorbet og småkaker, og nyte det sammen med en kopp kaffe – inne eller utendørs, når været tillater det.
Kvarstad arrangementer

Kvarstad Gård tilbyr også utleie av lokaliteter til ulike formål.