God mat og lun atmosfære

Hygga Fjellkro, Ljøsheim

Sommeren 2019 gjenåpnet Hygga Kro på Ljøsheim med ny driver. Her serveres god og tradisjonell norsk mat. Nå er det kjøkkensjef Robert Elias Rydland og daglig leder Johannes Barli som regjerer.

Hygga Fjellkro

Sommeren 2019 ble gjenåpnet Hygga Kro på Ljøsheim med ny driver. Det var Ole Th. Stendahl som den gang stod for driften. Nå er det kjøkkensjef Robert Elias Rydland og daglig leder Johannes Barli som regjerer.

Her serveres husmannskost og hjemmebakte kaker. Menyen er rikholdig og byr på noe for enhver smak og lommebok. Bedre kan det neppe bli!

Til Hygga Kro på sykkel fra Sjusjøen.

Åpningstider

Se nettsiden; http://www.hygga.as/

Se mer på Facebookside; @hyggafjellkroljosheim

Nermo Hotell - en opplevelse

Nermo Hotell, Øyer

ET HISTORISK HOTELL | GJESTFRIHET SIDEN 1877
Nermo er et familiedrevet hotell med lange tradisjoner. I over 100 år har reisende søkt hit. Johannes Nermo er femte generasjon. Sammen med kona Susan fører han arven videre.

MAT MED FJELLSMAK

HER LAGES MATEN FRA BUNNEN AV
Terningkast

Nermo Hotell er kjent for sitt gode kjøkken. Hele året serverer vi god, norsk hjemmelaget mat med stuttreiste råvarer. Våre elgkarbonader og husets eplekake er godt kjent, og vi serverer gjerne en flaske lokalbrygget øl til.

Om sommeren er det grillsesong også på Nermo. Mat grillet i vår ”Smoker” pelletsgrill har helt unike aromatiske smaker. I tillegg har vi en stor kald buffet med utvalg av norske råvarer.

Ring oss på tlf 61 27 55 80 eller send mail til; booking@nermohotell.no så finner vi den pakken eller det oppholdet som passer best for deg og din familie.

Nermo Hotell, Nermosvegen 56
2636 Øyer

 

Pellestova Hotell Hafjell

Restauranten på Pellestova Hotell Hafjell holder meget høy kvalitet. Det serveres alltid svært god mat med kortreiste råvarer. Maten tilberedes av dyktige kokker, basert på lokale tradisjoner, "krydret" med internasjonale trender og variasjoner.

Pellestova Hotell Hafjell

Restaurant

Restauranten på Pellestova Hotell Hafjell holder meget høy kvalitet. Det serveres alltid svært god mat med kortreiste råvarer. Maten tilberedes av dyktige kokker, basert på lokale tradisjoner, «krydret» med internasjonale trender og variasjoner.

Hva med en skitur rundt Reinsvatnet?

På Pellestova finnes også en skikafe og en kafe i tilknytning til hotellet.

Maten på Pellestova er et viktig element i et besøk her. Derfor får vi regelmessig besøk av internasjonale meriterte kokker som tilfører kjøkkenet ny inspirasjon og utvikling. Vi har et stort og nylig oppgradert kjøkken med det siste innen teknologi. Dette gjør oss i stand til å servere våre gjester det beste – alltid. Etter mange besøk kan vi av erfaring trygt anbefale Pellestova Hotell, både kafe og hotell står til terningkast seks.

Kontakt oss for booking og åpningstider, tlf: 61 27 45 00 eller https://www.pellestova.no/

Nordseter Fjellpark, Kafè

Nordsetervegen 1351
2618 Lillehammer

Tlf: 99 43 70 00

Fax: 61 26 40 88

ÅPNINGSTIDER

Servering på Midtfjellet

Koia på Midtfjellet har salg av drikke, sjokolade, vaffel og noen glultenfri produkter. Koia ligger sentralt langs Birkebeinertraseen og er et knutepunkt i løypenettet på Sjusjøen. Vår opplevelse er at det alltid er god stemning og varme i ovnen. Et "must" å besøke.

Åpningstider:

Koia er åpen for servering hver lørdag og søndag fra kl. 10.00 – 15.00.

I vinterferien og påskeuken er det Røde Kors som står for driften.

Værforbehold ved ekstremvind og tåke.

Birkenhelga er det stengt.

KIWI - Sjusjøen

Kiwi på Sjusjøen

KIWI på Sjusjøen har følgende åpningstider:

Man – Lørdag: 09.00-21.00

Søndag: 09.00 – 18.00

Natrudstiltoppen, Brannhytta

Vaffel på Brannhytta

Vi parkerte ved Rømåssetra og gikk den korte veien opp til Brannhytta. Alternativt kan man parkere ved Natrudstilen skisenter og følge alpintraseen opp. Her er det naturlig nok en del brattere. Der bød vertskapet på nystekte vafler, kanelsnurrer, varm sjokolade, kaffe og is-te.
Brannvakthytta har fantastiske utsikt er et kjempefint turmål med fine stier til både fotturer og sykling. God service og hyggelig atmosfære.
De har betalingsterminal.

Terningkast

Åpningstider:
Kafeen holder åpent i sommerferien og helger utover høsten, samt i aktivitetsukene i høstferien:
Helger: 18. – 19. juni og 20. august – 25. september.
Alle dager: 25. juni – 14. august og 01. oktober – 16. oktober.
Kl. 10.00 – 15.00

Endringer kan forekomme!

 

 

 

 

Sjusjøen Skisenter, Natrudstilen

Sjusjøen Café

Vi kom til Sjusjøen Café på Natrudstilen for å innta en bedre lunsj og et stort matbord ventet oss. Maten smakte godt, er hjemmelaget og prisene er greie. Fin service.

Her er det er mulig å arrangere ulike sammenkomster og kafeen er åpen hele året.
Adresse: Sjusjøen Skisenter, Natrudstilen, 2612 Sjusjøen, Norge

Telefon: +47 954 45 632

Åpningstider:

Alle dager kl. 10.30 – 17.00

Endringer i åpningstiden kan forekomme!

Sjusjøen, Restaurant/kafe

Låven Bar Sjusjøen

Låven Bar på Sjusjøen er et hyggelig møtested og har alle rettigheter. Her kan man få seg en matbit og i helgene er Minibaren åpen fra kl 20.00 til 01.00. I høgsesongen er det trubadur og god stemning. Her kan man få noe godt å drikke og stedet er kjent for god atomsfære med dertil tilhørende allsang.

Terningkast

Åpningstider på Låven Bar, Sjusjøen:

Søndag – torsdag: 12.00 – 18.00

Fredag – lørdag: 12.00 – 20.30

Minibaren

Fredag – lørdag: 20.00 – 01.00

Kjøkkenet stenger vanligvis kl. 20.30.