Nermo Hotell - en opplevelse

Nermo Hotell, Øyer

ET HISTORISK HOTELL
GJESTFRIHET SIDEN 1877
Nermo er et familiedrevet hotell med lange tradisjoner. I over 100 år har reisende søkt hit. Johannes Nermo er femte generasjon. Sammen med kona Susan fører han arven videre.

Både kongelige, statsoverhoder, ledergrupper og familier setter pris på Nermos gjestfrihet, hjemmelagede mat og gode senger. Med 31 unike rom, 53 utleieleiligheter, Skandinavias eneste 18-hulls puttingbane og nærhet til Hafjell og Lillehammer er Nermo et godt sted å være.

pil Åpningstider og kontakt
Les mer

MAT MED FJELLSMAK

HER LAGES MATEN FRA BUNNEN AV

Nermo Hotell er kjent for sitt gode kjøkken. Hele året serverer vi god, norsk hjemmelaget mat med stuttreiste råvarer. Våre elgkarbonader og husets eplekake er godt kjent, og vi serverer gjerne en flaske lokalbrygget øl til.

Om sommeren er det grillsesong også på Nermo. Mat grillet i vår ”Smoker” pelletsgrill har helt unike aromatiske smaker. I tillegg har vi en stor kald buffet med utvalg av norske råvarer.

Ring oss på tlf 61 27 55 80 eller send mail til; booking@nermohotell.no så finner vi den pakken eller det oppholdet som passer best for deg og din familie.

Nermo Hotell, Nermosvegen 56
2636 Øyer

 

Pellestova Hotell Hafjell

Det er enkelt og godt å feriere på Pellestova Hotell Hafjell. Bilen parkerer du i egen reservert pass i garasjeanlegget under bakken.

Løypenettet på 300 km starter rett utenfor døren. Enten du skal trene til Inga-Låmi, Birken, Marcialonga - eller rett og slett ønsker å samle venner, familie eller ansatte i høyfjellsomgivelser og komme til dekket bord, så er Pellestova et godt utgangspunkt.

pil Åpningstider og kontakt
Les mer

Pellestova Hotell Hafjell
Hundersetervegen 910
2636 Øyer

Tlf: 61 27 45 00

post@pellestova.no

Åpningstider
Hverdager 18:00 – 21:30
Lørdag       18:00 – 21:30
Søndag      18:00 – 21:30

Hundersetervegen 910
2636 Øyer

Tlf: 61 27 45 00

post@pellestova.no

Pellestova Hotell Hafjell

pil Åpningstider og kontakt
Les mer

Pellestova Hotell Hafjell
Hundersetervegen 910
2636 Øyer

Tlf: 61 27 45 00

post@pellestova.no

Åpningstider
Hverdager 18:00 – 21:30
Lørdag       18:00 – 21:30
Søndag      18:00 – 21:30

Nordseter Fjellpark, Kafè

pil Åpningstider og kontakt
Les mer
Nordsetervegen 1351
2618 Lillehammer

Tlf: 99 43 70 00

Fax: 61 26 40 88

Nordseter Kafè (1 Jun 2017 – 31 Aug 2018) Mandag – Søndag 09.00 – 16.00

Arnfinns koie på Midtfjellet

Midtfjellkoia har nå utvidet åpningstid i skisesongen. Her er det salg av drikke, sjokolade, vaffel og noen glultenfri produkter. Koia ligger sentralt langs Birkebeinertraseen og er et knutepunkt i løypenettet på Sjusjøen. Her er det varme i ovnen og alltid god og hyggelig stemning.

pil Åpningstider og kontakt
Les mer

Åpningstider:

Koia er åpen for servering hver lørdag og søndag fra kl. 10.00 – 15.00.

I vinterferien og påskeuken er det Røde Kors som står for driften.

Værforbehold ved ekstremvind og tåke.

Birkenhelga er det stengt.

KIWI - Sjusjøen

Kiwi – din nærbutikk på Sjusjøen

pil Åpningstider og kontakt
Les mer

Vi har følgende åpningstider:

Mandag – Onsdag: 09.00-18.00

Torsdag – Fredag: 09.00 – 21.00

Lørdag – Søndag: 09.00 – 18.00

Natrudstiltoppen, Brannfjellhytta

Kanelsnurr på Brannhytta

Velkommen til nystekte vafler, kanelsnurrer, varm sjokolade, kaffe og is-te.
Brannvakthytta med sin fantastiske utsikt er et kjempefint turmål med fine stier til både fotturer og sykling.
Vi har betalingsterminal.

pil Åpningstider og kontakt
Les mer

Åpningstider:
Kafeen holder åpent i sommerferien og helger utover høsten, samt i aktivitetsukene i høstferien:
Helger: 18. – 19. juni og 20. august – 25. september.
Alle dager: 25. juni – 14. august og 01. oktober – 16. oktober.
Kl. 10.00 – 15.00

 

 

 

 

Sjusjøen Skisenter, Natrudstilen

Sjusjøen Café catering

Vi ønsker alle velkommen til Sjusjøen Café på Natrudstilen. Vi har åpent «støtt» og kan hver dag friste med en rikholdig lunsjbuffét, og flere retter til middag. Vi serverer god og hjemmelaget mat til alle anledninger.

pil Åpningstider og kontakt
Les mer
Adresse: Sjusjøen Skisenter, Natrudstilen, 2612 Sjusjøen, Norge

Telefon: +47 954 45 632

Vi har gatekjøkken, enkle kioskvarer, og et lite utvalg av dagligvarer. Har du spørsmål om selskaper, catering eller noe annet så bare ta kontakt. Vi oppfyller som regel de fleste ønsker. Fersk hembaka kaku (brød) hver dag, både på lunsjbordet og til salgs.

Selskapslokaler:

Peisestua
Ca 30 plasser, passer til alt fra barnedåp, konfirmasjon, jubileer til minnesamvær
2. etasje
Inntil 80 plasser. Her kan det rigges til alle anledninger, vi har hatt både bryllup, 50 og 60 årslag, minnesamvær og konfirmasjon. Rommet er åpent og lyst. Det er bare fantasien som begrenser mulighetene.
Pub’n i kjelleren
Ca 50 plasser. Denne er veldig populær til alle typer lag/fester, men kan også brukes til både barnedåp og konfirmasjon. Her er det også musikkanlegg.

For alle selskapslokaler gjelder:
Duker og dekking av bord i selskapslokale kr 50,- per person
Omrigg til kaffe og kaker kr 40,- per person, kaffe inkludert.
Du er hjertelig velkommen til å ta med egne kaker.
helstekt-indrefilet-med-blomkål-og-gulrot-2
Møtelokaler
Vi har 3 aktuelle rom som kan avstenges for møtevirksomhet.
2. etasje opptil 80 plasser.
Peisestue ca 30 plasser.
Pub’n ca 50 plasser.
Kafeen kan i enkelte anledninger brukes, men er ikke like godt egnet til alle slags formål. Vi kan være behjelpelig med veiledning, samt utstyr som lerret, prosjektor, overhead, kopimaskin mm.Aktivitetslokaler
Hele Natrudstilen er et stort areal som kan benyttes ved hjelp av Sjusjøen Hytteutleie , Sjusjøen Alpin. Vi lager opplegg som blir tilpasset den enkeltes behov og ønsker.
Lavvoen
Lavvoen kan benyttes både sommer og vinter, og styres gjennom Sjusjøen Hytteutleie. Rundt Eftastjennet er det gangsti og koie som er supert på sommerstid.
Lysløypa
Lysløypa kan benyttes til mange artige påfunn utenom sesong.
Alpinanlegget
Alpinanlegget og heisen kan det være høyst aktuelt og benytte.
Akebakken
Akebakken, med plastikk aking er også et attraktivt tilbud.
Her er det bare å ta kontakt, så skal vi gjøre vårt beste for at det blir et vellykket opplegg.