Sykkeltur på Sjusjøen

På sommerstid er sykkelturer på Sjusjøen et eldorado. Stisykling blir stadig mer populært og Ringsaker – og Øyerfjellet har et utall av stier å ta av. Som mange er kjent med er det diskusjoner om sykling i terrenget og ditto slitasje. Vår anbefaling er at du holder deg til allerede oppgåtte stier og vi skal ha gjensidig respekt for hverandre. både syklister og vandrende fjellfolk. Det er god plass til oss alle.

I Natrudstilen og i Hafjell er det også muligheter for downhill med ulik vanskelighetsgrad. Alternativt kan man ta med familien på en sykkeltur rundt de flotte vannene vi har her på Sjusjøen.

På denne siden viser Sjusjøen Opplevelser en rekke flotte sykkelturer man kan begi seg ut på. Her kan du sortere turene ut fra den aktiviteten du ønsker å utføre. Velg mellom sykkel, ski, løping eller vandring.

Hvis du ønsker å søke blant andre type turer, sortere på lengde, vanskelighet osv.

Turtips på Sjusjøen, (sorter på ønsket aktivitet)

De aller fleste turer egner seg for hele familien og ønsker man et flatt terreng er Sjusjøvannet rundt et godt alternativ. Denne runden egner seg også godt for barnevogn og er såkalt «universelt utformet» som betegner at turen er tilrettelagt for bevegelseshemmede.

Hvis du ønsker å søke blant våre mange type turer kan du følge linken hovedside for turer og her kan du sortere på lengde, vanskelighet osv. Du kan også finne oversikt over sykkelturer og vandreturer. Det er egen sortering for skiturer.

Vi har oversikt over en rekke webkamera på Sjusjøen og om du ønsker å se hvordan det ser ut i fjellet akkurat nå anbefaler vi at du tar en titt via denne linken her:

Webkamera på Sjusjøen.

 

Se alle turer i listevisning