Se flere Arrangementer

Mesna Islandshest Senter

Mesna - opplevelser og overnatting
Mesna Islandshestesenter

Opplevelser fra hesteryggen

Naturen ser du best fra hesteryggen. Vi bor i et rideparadis, med endeløse skogsbilveger, gamle setertråkk, stier og et lettridd fjellterreng. Vi legger stor vekt på å finne rett hest og tilpasse tempo, slik at du skal få en optimal ride- og naturopplevelse.

Rideturer 2-timer, fin opplevelse for alle

Turene foregår i området rundt Mesna. Rideterrenget omtales av mange som Nord-Europas flotteste. På større grupper er vi minst to ledere, og kan dele gruppen ved behov. Vi tilpasser hest, tempo og terreng etter rytternes kvalifikasjoner.

Halvdagstur, tar deg dypt inn i skogene

Her får man muligheten til å bli godt kjent med hesten, og de ulike gangartene som islandshesten har. Vi kan rusle på et nettverk av stier og boltre oss i hurtigtølt på endeløse skogsveger. Vi rir i det tempo dere behersker og kan dele gruppen ved behov.

Heldagstur, med kaffe og bålkos

Vi rir i variert terreng og tempo og er stolte over å kunne vise frem vårt rideparadis. Ringsaker fjellet byr på topper og vann, skogområdene har et nettverk av stier og veger. Ta med deg matpakke. Kløvhest og kaffekjele følger med. I pausen slippes hestene løs og vi samles rundt bålet.
Adresse: Sørmessenvegen 723, 2610 Mesnali
Telefonnummer: 62 36 59 31
Vurdering: Hadde min første ridetur her. Turene tilpasses ditt nivå og her får du god veiledning underveis. Hyggelige folk!

Mesna Opplevelser & Overnatting

Sørmessenvegen 723
2610 Mesnali
Norway
info@mesna.no
+ 47 978 70 309