Se flere Arrangementer

Hundekjøring med Sjusjøen Husky Tours

Hundekjøring med Sjusjøen Husky Tours
Hundekjøring på Sjusjøen

Hundekjøring med Sjusjøen Husky Tours

Prøv hundekjøring med ivrige Alaska Huskier og Alaskan Malamutes i vakkert fjellandskap på Sjusjøen, en helt fantastisk måte å oppleve naturen på i samspill med dyr. Dere får eget spann og kjører selv med oss i front og etter instruksjon – med mindre du må eller heller vil være passasjer er det også mulig. Etter tur er det pinnebrødsteking og kaffe/te/toddy i varm grillhytte.
Vår base ligger på Kroksjøen, ca 3km videre innover i fjellet fra Sjusjøen. Det er litt under 2.5 timer i kjøretid fra Oslo (ta av på Rudshøgda) og 30 minutter fra Lillehammer. Det er mulig å komme til oss via tog fra Oslo og buss fra Lillehammer.

I tillegg til Sjusjøen / Kroksjøen kjører vi for gjester i Tretopphyttene i Brumunddal, for grupper på Mesna Islandshestsenter og på arrangementer for Mesnali Leirsted.

NYHET! Fra i vinter vil det være mulig å kombinere hundekjøring med overnatting i vår Arctic Dome. Priser og detaljer er under utvikling, også for servering for grupper. Interesserte kan sende oss e-post.

For mer informasjon, kontakt Ida: ida@sjusjoenhuskytours.no eller sms til tlf 94 84 62 70.

Booking på nett her

Hundekjøring med fantastiske huskyer, kun 2 timer kjøretur fra Oslo og 30 min fra Lillehammer!

Tilgjengelig med tog fra Oslo og buss fra Lillehammer.

Lang sesong og snøgaranti fra november til mai. Turer med vogner  sommeren / høsten.  Høstferie se her!

Super aktivitet for både unge og eldre, alle over 13 år kan styre slede selv eller bare sitte på foran. Derfor er dette også en knall aktivitet for barn, eldre og de med skader/funksjonshemninger.

Turer på 6, 15, 22 eller 30km I tillegg til helt spesiell overnattings mulighet i vår Arctic Dome.

Pinnebrødsteking rundt bålet i lavvoen og varm drikke er inkludert etter alle turer.

Booking kan du gjøre her

Sjekk også ut vår nye side for kjøp av diverse gavekort. En unik mulighet til å overraske noen du er glad i og gi de en opplevelse de sent vil glemme!