Skitur på Sjusjøen – langrenn

Hvis du planlegger en skitur på Sjusjøen 2019 finner du alt om langrenn og skiløyper her. Vi gir deg turtips og lister her opp en rekke forslag på skiturer man kan begi seg ut på. På denne siden viser Sjusjøen Opplevelser en rekke flotte skiturer man kan begi seg ut på. De aller fleste turer vises med bilder og beskrivelser. Turforslagene er også merket med kart og er GPS- tracket.

Vi har oversikt over en rekke webkamera på Sjusjøen og om du ønsker å se hvordan det ser ut i fjellet akkurat nå anbefaler vi at du tar en titt via denne linken her:

Webkamera på Sjusjøen & omegn.

Terrenget rundt Sjusjøen har fjelltopper på drøye 1000 meters høyde og alle topper nåes relativt enkelt med langrennski.

Området rundt Sjusjøen har også mange lange og flate partier og de aller fleste turer egner seg for hele familien. ved å følge linken under viser vi deg mange ulike skiturer med ulik lengde.

Turtips på Sjusjøen, (sorter på ønsket aktivitet)

Sjusjøen skianlegg ligger ved Natrudstilen og har 6 seter stolheis + barneskianlegg. Anlegget har ski/snowboardutleie og byr på flere fine nedfarter. På toppen finner du Brannfjellhytta som er åpen for servering. Her er det varme snurringes og vafler å få kjøpt.

Andre serveringssteder finnes på Hygga Fjellkro, Ljøsheim, Koia på Midtfjellet, Midtstasjon på Sjusjøen.

Se alle turer i listevisning