Turistinformasjon for Sjusjøen

Enten du er dag-turist eller boende, gir turistinformasjon for Sjusjøen er det alltid greit å gjøre noen forberedelser før en man tar fatt. Har du med familien eller er du en større gruppe?
Ønsker dere en tur med rasteplass eller ønsker du å fiske på turen?
Treningstur eller har du med familien og legger opp til bålkos?
Her har du muligheten til å finne ut av det meste.

De aller fleste turer vises med bilder og beskrivelser. Turforslagene er også merket med kart og er GPS- tracket.
Terrenget rundt Sjusjøen har fjelltopper på drøye 1000 meters høyde og alle topper nåes relativt enkelt. Området rundt Sjusjøen har en del myrområder, så på noen turer er en del våte partier. Derfor er mange traseer i de senere år kloppet opp av velforeninger og arrangør for birkebeiner-arrangementene.

1. Gå til fremsiden og trykk på «Turtips» og sorter etter ønsket tur.

2. Nå vil du komme frem til en side hvor alle turer listes opp. Til høyre i menyen kan du nå sortere hvilken type tur du ønsker; vandring, fiske, løping, ski, sykkel eller rulleski.

3. Videre kan du legge til dine preferanser, om du f.eks ønsker at det skal være familievennlig eller at der er rasteplass. Videre kan du sortere ut i fra vanskelighetsgrad og lengden på turen.

Vi har oversikt over en rekke webkamera på Sjusjøen og om du ønsker å se hvordan det ser ut i fjellet akkurat nå anbefaler vi at du tar en titt via denne linken her:

Webkamera på Sjusjøen.

Her er noen av våre favoritter:

Familietur til Nevelfjell

Lunkefjell til Nordseterfjellet med fiskemuligheter

Joggetur til Brannhytta

Reinsvannet rundt på ski

 

mountainbike

Sjusjøen byr på mange opplevelser

Kanskje ønsker du noe fartsfylt eller noe mer passende til din bedrift? Under «Opplevelser» vil vi legge ut flere både fartsfylte opplevelser og aktiviteter som kanskje er litt annerledes. Her er noen av våre tips:

Teambuilding Camp Sjusjøen

Downhill sykling på Sjusjøen Skisenter

Setervandring til Kvarstad Seter

Overnatting, mat og drikke

Det er få steder som har så mange flotte overnattingssteder som Sjusjøen. Det er også flotte steder å ta seg en matbit. Under «Overnatting» og «Mat og drikke» vil du finne flere alternativer. Her er noen tips:

Sjusjøen Hytteutleie

Leie av storhytte

Kanelsnurr på brannhytta

Sjusjøen Café

Låven bar

Tilbud/Tjenester

Klikk deg inn på «Tilbud/Tjenester» for å se hva vi har å by på. Kanskje har du noen tips til oss? Trykk på linken her og send oss turtips eller andre forslag til forbedringer.

God fornøyelse!