Turistinformasjon

Turistinformasjon – Sjusjøen Opplevelser nettside for Sjusjøen & omegn.

Turistinformasjon for Sjusjøen

Enten du er dag-turist eller boende, er det alltid greit å gjøre noen forberedelser før en man tar fatt. Har du med familien eller er du en større gruppe? Ønsker dere en tur med rasteplass eller ønsker du å fiske på turen? Treningstur eller har du med familien og legger opp til bålkos? Her har du muligheten til å finne ut av det meste.

  1. Gå til fremsiden og trykk på «Turtips» og sorter etter ønsket tur.
  2. Nå vil du komme frem til en side hvor alle turer listes opp. Til høyre i menyen kan du nå sortere hvilken type tur du ønsker; vandring, fiske, løping, ski, sykkel eller rulleski.
  3. Videre kan du legge til dine preferanser, om du f.eks ønsker at det skal være familievennlig eller at der er rasteplass. Videre kan du sortere ut i fra vanskelighetsgrad og lengden på turen.

Om du registrerer deg kan du loggføre hvilke turer du har tatt;

  1. Gå til toppmenyen på nettsiden. Trykk på ikonet som viser en person. Eller trykk på «Min side» i hovedmenyen.
  2. Du vil nå komme til en innloggingsside, under brukernavn og passord finner du «Registrer deg». Klikk deg inn på dette.
  3. Fyll ut boksene – vipps! Du er i gang!

Her er noen av våre favoritter:

Familietur til Nevelfjell

Lunkefjell til Nordseterfjellet med fiskemuligheter

Joggetur til Brannhytta

Reinsvannet rundt på ski

 

mountainbike

Sjusjøen byr på mange opplevelser

Kanskje ønsker du noe fartsfylt eller noe mer passende til din bedrift? Under «Opplevelser» vil vi legge ut flere både fartsfylte opplevelser og aktiviteter som kanskje er litt annerledes. Her er noen av våre tips:

Teambuilding Camp Sjusjøen

Downhill sykling på Sjusjøen Skisenter

Setervandring til Kvarstad Seter

 

Overnatting, mat og drikke

Det er få steder som har så mange flotte overnattingssteder som Sjusjøen. Det er også flotte steder å ta seg en matbit. Under «Overnatting» og «Mat og drikke» vil du finne flere alternativer. Her er noen tips:

Sjusjøen Hytteutleie

Leie av storhytte

Kanelsnurr på brannhytta

Sjusjøen Café

Låven bar

Tilbud/Tjenester

Klikk deg inn på «Tilbud/Tjenester» for å se hva vi har å by på. Kanskje har du noen tips til oss? Trykk på linken her og send oss turtips eller andre råd til oss.

God fornøyelse!