Overnatte på Sjusjøen

Ønsker du overnatting på Sjusjøen er det flere muligheter. Her finnes familiehytter og store hytter for idrettslag og event med opp til 40 sengeplasser.

Ønsker du å overnatte på Sjusjøen er det flere selskaper å velge mellom.

Novasol finner du her:

Adresse: Alm Sætergutu 3, 2612 Sjusjøen | Telefon +47 21 99 90 00 (for booking)
Booking: www.novasol.no

Sjusjøen Hytteutleie finner du her:

Adresse: Infosenteret, 2612 Sjusjøen, Norge | E-post: info@sjusjoen.no | Telefon: +47 6233 4960  | Booking: www.sjusjoen.no

Sjusjøen er en helårsdestinasjon

Sjusjøen er attraktivt som destinasjon både sommer og vinter. Sjusjøen er inngangsporten til Fjell-Norge og med sitt stabile klima er området en av Norges beste helårsdestinasjoner. 2 timer fra Oslo, 1 time og 30 minutter fra Gardermoen – eller 20 minutter fra Lillehammer.

Her finner du turtips på Sjusjøen.

Skiløyper:
På Sjusjøen kan du gå på ski fra tidlig i november og helt fram til mai. Og løypenettet holder god kvalitet hele vinteren. Derfor er det mange skilandslag som trener her oppe og løpene prepareres kontinuerlig, mange løyper kjøres opp hver dag.

God mat og lun atmosfære

Hygga Fjellkro, Ljøsheim

Sommeren 2019 gjenåpnet Hygga Kro på Ljøsheim med ny driver. Her serveres god og tradisjonell norsk mat. Nå er det kjøkkensjef Robert Elias Rydland og daglig leder Johannes Barli som regjerer.

Hygga Fjellkro

Sommeren 2019 ble gjenåpnet Hygga Kro på Ljøsheim med ny driver. Det var Ole Th. Stendahl som den gang stod for driften. Nå er det kjøkkensjef Robert Elias Rydland og daglig leder Johannes Barli som regjerer.

Her serveres husmannskost og hjemmebakte kaker. Menyen er rikholdig og byr på noe for enhver smak og lommebok. Bedre kan det neppe bli!

Til Hygga Kro på sykkel fra Sjusjøen.

Åpningstider

Se nettsiden; http://www.hygga.as/

Se mer på Facebookside; @hyggafjellkroljosheim

Nermo Hotell - en opplevelse

Nermo Hotell, Øyer

ET HISTORISK HOTELL | GJESTFRIHET SIDEN 1877
Nermo er et familiedrevet hotell med lange tradisjoner. I over 100 år har reisende søkt hit. Johannes Nermo er femte generasjon. Sammen med kona Susan fører han arven videre.

MAT MED FJELLSMAK

HER LAGES MATEN FRA BUNNEN AV
Terningkast

Nermo Hotell er kjent for sitt gode kjøkken. Hele året serverer vi god, norsk hjemmelaget mat med stuttreiste råvarer. Våre elgkarbonader og husets eplekake er godt kjent, og vi serverer gjerne en flaske lokalbrygget øl til.

Om sommeren er det grillsesong også på Nermo. Mat grillet i vår ”Smoker” pelletsgrill har helt unike aromatiske smaker. I tillegg har vi en stor kald buffet med utvalg av norske råvarer.

Ring oss på tlf 61 27 55 80 eller send mail til; booking@nermohotell.no så finner vi den pakken eller det oppholdet som passer best for deg og din familie.

Nermo Hotell, Nermosvegen 56
2636 Øyer

 

Pellestova Hotell Hafjell

Restauranten på Pellestova Hotell Hafjell holder meget høy kvalitet. Det serveres alltid svært god mat med kortreiste råvarer. Maten tilberedes av dyktige kokker, basert på lokale tradisjoner, "krydret" med internasjonale trender og variasjoner.

Pellestova Hotell Hafjell

Restaurant

Restauranten på Pellestova Hotell Hafjell holder meget høy kvalitet. Det serveres alltid svært god mat med kortreiste råvarer. Maten tilberedes av dyktige kokker, basert på lokale tradisjoner, «krydret» med internasjonale trender og variasjoner.

Hva med en skitur rundt Reinsvatnet?

På Pellestova finnes også en skikafe og en kafe i tilknytning til hotellet.

Maten på Pellestova er et viktig element i et besøk her. Derfor får vi regelmessig besøk av internasjonale meriterte kokker som tilfører kjøkkenet ny inspirasjon og utvikling. Vi har et stort og nylig oppgradert kjøkken med det siste innen teknologi. Dette gjør oss i stand til å servere våre gjester det beste – alltid. Etter mange besøk kan vi av erfaring trygt anbefale Pellestova Hotell, både kafe og hotell står til terningkast seks.

Kontakt oss for booking og åpningstider, tlf: 61 27 45 00 eller https://www.pellestova.no/

Sjusjøen Hytteutleie AS

Sjusjøen Hytteutleie

Sjusjøen er attraktivt som destinasjon både sommer og vinter. Sjusjøen er inngangsporten til Fjell-Norge og med sitt stabile klima er området en av Norges beste helårsdestinasjoner. 2 timer fra Oslo, 1 time og 30 minutter fra Gardermoen - eller 20 minutter fra Lillehammer.

Ønsker du å leie hytte på Sjusjøen er det tre selskaper å velge mellom. Sjusjøen Hytteutleie finner du ved innkjøringen til Natrudstilen som ligger neon få kilometer før sentrum av Sjusjøen.

Infosenteret, 2612 Sjusjøen, Norge | E-post: info@sjusjoen.no | Telefon: +47 6233 4960 eller booking www.sjusjoen.no

Sjusjøen og skiløypene:
På Sjusjøen kan du gå på ski allerede i november og helt fram til mai. Og løypenettet holder god kvalitet hele vinteren. Derfor er det mange skilandslag som trener her oppe.