Storåsen AS entreprenør på Sjusjøen

Storåsen AS entreprenør på Sjusjøen og Ringsakerfjellet

Vi utfører utgraving av tomter for tilbygg og nybygg i Ringsakerfjellet. Gode referanser og høy kvalitet er vært varemerke. Ansvarsrett. I sommerhalvåret utfører vi veivedlikehold for Pihl AS. Vinterstid brøyter vi de fleste hytteveger på Sjusjøen, Kroksjølia, Kuåsen, Elgåsen og Aksjøen.

Storåsen AS står for utgraving av tomter på Sjusjøen/ringsakerfjellet

I vinterhalvåret er Birkebeinervegen brøytet frem til Aksjøen og passering gjøres ved å løse bilett på Storåsen. Prisene lyder:

Bomstasjon:

Bompassering 65,-
Parkering pr. døgn 45,-

Disse priser gjelder for de som har betalt for brøyting frem til hytta:

Bompassering 65,-

Parkering på Storåsen:

Per døgn kr. 45,-

Regler:

Minner samtidig om at hvis man kjører inn uten å betale påløper et grebyr på kroner 800,- og hvis man betaler for lite vil et gebyr på kroner 400,- påløpe. Parkering uten å ha betalt avgift pålegges et gebyr på kr. 400,-

Toalett på hytta? Gausdal Land har det!

Valget av hyttetoalett er et viktig valg. Det kan derfor være lurt å tenke over hvilke kriterier som er viktig for deg i valget av toalett, og hvilke muligheter du har.

Hvordan velger du toalett?

  • Har du 12 eller 230 volt?
  • Innlagt vann/trykkvann?
  • Plass i toalettrommet, eventuelt plass under gulvet?
  • Hvor mange personer skal benytte toalettet per døgn?
  • Sjekk i din kommune, hvilke regeler som gjelder for utslipp
  • Hvor mye vil du investere i toalett komfort på hytta?

Toalett på hytta
Biologiske toaletter

Omdanner avfallet til kompost og væsken fordamper. Biologiske toaletter deles ofte inn i 2 grupper, store og små systemer. De store kjennetegnes ved at kompostbeholderen plasseres under gulv og toalettstolen inne. De små systemene kjennetegnes ved at toalett og kompostering er sammenbygd i en og samme konstruksjon som plasseres rett på gulvet i toalettrommet. Valget blir gjerne relatert til den fysiske plassen man har og hvor ofte man aksepterer å tømme.

Vannspylende toaletter

Det finnes flere muligheter blant vannspylende toalettløsninger, og de skiller seg fra hverandre når det gjelder spylemengde/vannforbruk. Noen krever fall frem til mottaket. Vann til toalettene kan du få fra en brønn eller vanncisterne. Noen krever 230 volt, andre 12 volt, og de kan brukes på hytter både med og uten innlagt vann/trykkvann. Jets™ vakuum sanitærsystemer for enkelthytter kan brukes uten innlagt vann, på grunn av de små vannmengdene som trengs for spyling. En 25 liters dunk koblet til hyttetoalettet klarer inntil 50 spylinger før den må fylles opp, mens komfortnivået likevel er det samme som du er vant til hjemme. Systemene er lette av vekt og enkle å installere.

Forbrenningstoaletter

Forbrenningstoalett er et toalett der avfallsproduktene urin og ekskrementer forbrennes ved høy temperatur til minimal askemengde, ca. 1 tekopp for 4 personer ved 1ukes bruk. Forbrenningen av avfallet skjer i et lukket forbrenningskammer, og avgassene fra forbrenningen føres ut via et eget avtrekksrør. Forbrenningstoaletter er en total avfallsløsning, dvs. at den kvitter seg med ALT avfallet. Det transporteres ikke videre, slik andre toalettsystemer krever. Løsningen er luktfri og hygienisk. Det finnes flere forskjellige typer forbrenningstoalett på det norske markedet med både strøm og gass som energikilder.

Hyttefixer’n

Vurdering:
En grundig og solid bedrift med god kunnskap og solid forankring i fjellregionen. De sier selv;

Nybygg
Hyttefixer’n hjelper deg med prosjektering og montering av nybygg. Enten du ønsker et lite uthus eller eller helt ny hytte så kan vi hjelpe deg.

Tilbygg
Har hytta di blitt for liten? Kanskje barna har blitt større og trenger mer plass? Eller kanskje har det kommet til en helt ny generasjon i form av barnebarn? Drømmer du om et nytt og stort bad? Hyttefixer’n kan gi deg mer plass og komfort.

Totalenteprise
Vi hjelper deg med totalentreprise på ditt drømmeprosjekt og kan stå ansvarlig for alt av innkjøp og koordinering av andre yrkesgrupper. Arbeidet utføres etter utleverte tegninger og utføres innenfor prisrammen i tilbud og med avtalt fremdrift.

Vedlikehold og vaktmestertjenester
Har du husket å se over solcelleanlegget eller fyringsanlegget ditt før vinteren? Sjekket om batteriene dine er topp ladet og om det er nok vann? Hatt ettersyn på parafinovner?
Trenger du noen til å se etter hytta, måke snø eller sjekke hytta for innbrudd? Er du kanskje bare usikker på om du husket å stenge av vannet, eller om du slo av kaffetrakteren før du dro?

Murerfirma Pål Haugen

Murerfirma Pål Haugen ble stiftet I 1995, og har stadig vokst seg større. Vi har per dags dato mange utførte oppdrag og fornøyde kunder. Mange års erfaring med utfordrende og krevende arbeid har gitt oss kunnskapen til å utføre en jobb sikkert, og med god kvalitet. Vi har bred kompetanse og lang erfaring med både timearbeid og store og små prosjekter. Vi ønsker å gi våre kunder et bredt tilbud av tjenester og fremstår som en fleksibel og pålitelig samarbeidspartner for privat- og bedriftskunder.

Med bred kompetanse og kostnadseffektive rammebetingelser, er Murerfirma Pål Haugen en sentral aktør i markedet. Vi er en virksomhet med kapasitet til å utføre både små og store prosjekter, og ønsker å formidle et godt og variert tilbud av tjenester. I et konkurransedyktig marked, er vår fremste målsetting å utføre ulike typer arbeid med god kvalitet og fornuftig pris.

Murertjenester

Arbeidsoppgavene innbefatter alt fra store fasadearbeid til det minste servicearbeid. Utfordringene har gitt oss spisskompetanse innenfor murverk, puss, flis og natursteinsarbeid. Vi tar befaring og gir fast pris inklusiv alle håndverksfag, og koordinerer arbeidet fra start til ferdig prosjekt.

Bygging av piper og peiser

Vi utfører montering og bygging av piper og peiser. Vi kan hjelpe deg på veien mot et helhetlig godt resultat. Ta kontakt i dag, enten hvis du har spørsmål eller om du ønsker å bestille våre tjenester.
Naturstein muring

En pen naturstein mur kan trekke opp et helhetsinntrykk av en hage/tomt. Vi tilbyr alt innen naturstein muring og muring av peiser.

I tillegg til ren montering tilbyr vi kreative løsninger som vil gi et annerledes og mer eksklusivt inntrykk. Ta kontakt for en hyggelig og uforpliktende prat!

Vaffel på Brannhytta

Hytta ligger på Natrudstiltoppen 950 moh. Et flott sted å ta en velfortjent hvilepause på fjellturen.

Kanelsnurr på brannhytta

Se kart for adkomst:
– Fra parkeringsplass innerst i Utsiktsvegen på Rømåsen, følg godt synlig sti i 2 km.
– Fra parkering ved skisenteret, følg alpinnedfarten til topps i 2,2 km.

Downhill-loypekart-2016

Vurdering: En sikker vinner for store og små og et av få serveringssteder i området. Hyggelige folk og gode bakevarer. Anbefales.

Moelven Rørservice

Moelv Rørservice er en bedrift som sysselsetter 10 erfarne og dyktige rørleggere. De har gjennom årene ervervet stor kunnskap og erfaring med de fleste områder innen faget.
Vi har alle offentlige godkjenninger.  Ta kontakt, vi er alltid i nærheten!

I våre lokaler i Storgata 102 i Moelv har vi en utstilling av sanitærutstyr og batterier som vil tilfredsstille de fleste ønsker og smak. I tillegg har vi et rikholdig brosjyrekartotek som viser også de produkter vi ikke har utstilt, men skaffer. Vi har også her mulighet til å ta en fagprat om anlegg og arbeider som ønskes utført, og dermed få avklart ting allerede i startfasen eller planleggingsfasen av et arbeid.

Asbjørn Nordsveen, Rørlegger

Vi utfører alle typer rørleggertjenester, og er også totalleverandør av komplette bad og våtrom. La oss hjelpe deg med installasjon av varmepumper, gulvvarme, vanlig utstyrsmontering og serviceoppdrag. Vi kommer gjerne hjem til deg på befaring.