Se flere Fagfolk

Murerfirma Pål Haugen

DIN LOKALE MURER!

Murerfirma Pål Haugen ble stiftet I 1995, og har stadig vokst seg større. Vi har per dags dato mange utførte oppdrag og fornøyde kunder. Mange års erfaring med utfordrende og krevende arbeid har gitt oss kunnskapen til å utføre en jobb sikkert, og med god kvalitet. Vi har bred kompetanse og lang erfaring med både timearbeid og store og små prosjekter. Vi ønsker å gi våre kunder et bredt tilbud av tjenester og fremstår som en fleksibel og pålitelig samarbeidspartner for privat- og bedriftskunder.

Med bred kompetanse og kostnadseffektive rammebetingelser, er Murerfirma Pål Haugen en sentral aktør i markedet. Vi er en virksomhet med kapasitet til å utføre både små og store prosjekter, og ønsker å formidle et godt og variert tilbud av tjenester. I et konkurransedyktig marked, er vår fremste målsetting å utføre ulike typer arbeid med god kvalitet og fornuftig pris.

Murertjenester

Arbeidsoppgavene innbefatter alt fra store fasadearbeid til det minste servicearbeid. Utfordringene har gitt oss spisskompetanse innenfor murverk, puss, flis og natursteinsarbeid. Vi tar befaring og gir fast pris inklusiv alle håndverksfag, og koordinerer arbeidet fra start til ferdig prosjekt.

Bygging av piper og peiser

Vi utfører montering og bygging av piper og peiser. Vi kan hjelpe deg på veien mot et helhetlig godt resultat. Ta kontakt i dag, enten hvis du har spørsmål eller om du ønsker å bestille våre tjenester.
Naturstein muring

En pen naturstein mur kan trekke opp et helhetsinntrykk av en hage/tomt. Vi tilbyr alt innen naturstein muring og muring av peiser.

I tillegg til ren montering tilbyr vi kreative løsninger som vil gi et annerledes og mer eksklusivt inntrykk. Ta kontakt for en hyggelig og uforpliktende prat!

Pål Haugen, daglig leder

Tlf: 970 12 800
E-post: pal.haugen@gmail.com
Besøksadresse :
Kurstedvegen 90, 2610 Mesnali

Les mer på nettsiden her: