Se flere Fagfolk

Hyttefixer'n - alt innen hyttebygg og service

Hyttefixer’n

Nybygg, tilbygg og vaktmestertjenester

Vurdering:
En grundig og solid bedrift med god kunnskap og solid forankring i fjellregionen. De sier selv;

Nybygg
Hyttefixer’n hjelper deg med prosjektering og montering av nybygg. Enten du ønsker et lite uthus eller eller helt ny hytte så kan vi hjelpe deg.

Tilbygg
Har hytta di blitt for liten? Kanskje barna har blitt større og trenger mer plass? Eller kanskje har det kommet til en helt ny generasjon i form av barnebarn? Drømmer du om et nytt og stort bad? Hyttefixer’n kan gi deg mer plass og komfort.

Totalenteprise
Vi hjelper deg med totalentreprise på ditt drømmeprosjekt og kan stå ansvarlig for alt av innkjøp og koordinering av andre yrkesgrupper. Arbeidet utføres etter utleverte tegninger og utføres innenfor prisrammen i tilbud og med avtalt fremdrift.

Vedlikehold og vaktmestertjenester
Har du husket å se over solcelleanlegget eller fyringsanlegget ditt før vinteren? Sjekket om batteriene dine er topp ladet og om det er nok vann? Hatt ettersyn på parafinovner?
Trenger du noen til å se etter hytta, måke snø eller sjekke hytta for innbrudd? Er du kanskje bare usikker på om du husket å stenge av vannet, eller om du slo av kaffetrakteren før du dro?

Om du planlegger å få noe bygd eller trenger å få utført vaktmestertjenester så hjelper Hyttefixer’n deg.
Vi utfører også service og vedlikehold av propan, solcelle, parafinovner samt en rekke service og vedlikeholdstjenester.
Lismarkvegen 267
2616, Lismarka Hedmark

Firmapost@hyttefixer.no
Mobil: 90844278

Besøk oss på hyttefixer.no