Se flere Overnatting

Sjusjøen Hytteutleie AS

Sjusjøen Hytteutleie AS

Utleie av hytter og leiligheter

Stedet som år etter år blir kåret til beste vinterdestinasjon i Norge. Sjusjøen er inngangsporten til Fjell-Norge og med sitt stabile klima er området en av Norges beste helårsdestinasjoner. 2 timer fra Oslo eller 20 minutter fra Lillehammer finner du oss – 800 meter over havet. Området inviterer til aktiviteter for hele familien – her kan du velge og vrake!

I november er skiløypene hos oss klare – som de første i landet. Og løypenettet er av beste kvalitet hele vinteren – ja faktisk helt til mai. Vi forsterker opplevelsen når du velger å bo på våre høystandard hytter og leiligheter. Her finner du harmoni og ro sammen med familien eller gode venner. Velkommen til oss!

Alle våre hytter og leiligheter har dusj, WC og innlagt strøm/vann. Hyttene/leilighetene har bilveg helt frem med egen parkering utenfor enheten. Obligatorisk sluttrenhold, strøm, ved og eventuell bomavgift er inkludert i leieprisen.

Sengetøy og håndklær må medbringes eller bestilles fra oss. Dyner og puter finnes i alle senger. Barnestol og barneseng kan også bestilles.
Vi tar alltid en gjennomgang av enheten før de blir med i vår utleie for å sikre god kvalitet. Vår vakttelefon er bemannet etter stengetid dersom det skulle oppstå problemer.