Løp

Ikke tilgjengelig

Vandring

Ikke tilgjengelig

Sykling

3t 45 min
Lett
46km
Tilgjengelig

Fiske

Ikke tilgjengelig

Ski

Ikke tilgjengelig
46km

Åsdalsrundene på sykkel

Utgangspunkt: Sjusjøen langrennsarena

Åstdalsrundene starter oppover over Storåsen, forbi Kroksjøen og over Elgåsen. Herfra kjører du rett fram forbi Aksjøen og ned Rosinbakkene. Ved Storstilen går turen videre til venstre og til Øvre Åstbru. Ta til høyre og kjør langs Åsta forbi Kvarstaddammen og til Kvarstad.

De som vil ta en kortere tur, tar til høyre her, og kjører opp Kvarstadbakkene til Grunnbekken. Her tar du til høyre og følger vegen forbi Steinstilen og Sjuguttsteinen til Storstilen. Her tar du til venstre og gleder deg til Rosinbakkene før du kjører forbi Aksjøen og går løs på bakken opp til Elgåsen. Herfra nyter du de siste km tilbake forbi Kroksjøen, over Storåsen og ned den siste bakken til utgangspunktet.

De som ønsker den lange turen, kjører ved Kvarstad videre nedover forbi Åkersetra og Olshølen til Hamarsetra. Ta til venstre og kjør ned til Bjønnåsbrua. Herfra følger du grusveiene oppom Nysetra og Øyungen, ned til Kvarstaddammen. Ta til venstre til Kvarstad. Herfra er det samme rute som for den kortere turen.

Været på Sjusjøen