Kiwi på Sjusjøen

KIWI på Sjusjøen har følgende åpningstider:

Man – Lørdag: 09.00-21.00

Søndag: 09.00 – 18.00

Låven Bar Sjusjøen

Låven Bar er et hyggelig møtested og har alle rettigheter. Her er det trubadur i høgsesongen. Hamburger og suppe på menyen.

Vaffel på Brannhytta

Hytta ligger på Natrudstiltoppen 950 moh. Et flott sted å ta en velfortjent hvilepause på fjellturen.

Kanelsnurr på brannhytta

Se kart for adkomst:
– Fra parkeringsplass innerst i Utsiktsvegen på Rømåsen, følg godt synlig sti i 2 km.
– Fra parkering ved skisenteret, følg alpinnedfarten til topps i 2,2 km.

Downhill-loypekart-2016

Vurdering: En sikker vinner for store og små og et av få serveringssteder i området. Hyggelige folk og gode bakevarer. Anbefales.

Servering på Midtfjellet

Terningkast

Koia på midtfjellet har nå utvidet åpningstid i skisesongen. Her er det salg av saft og ,kaffe sjokolade, vaffel og noen glultenfri produkter. Koia ligger sentralt langs Birkebeinertraseen

Midtfjellkoiaog er et knutepunkt i løypenettet på Sjusjøen. Her er det varme i ovnen og alltid hyggelig og god stemning.

HER KAN DU BETALE MED KONTANTER, KORT ELLER VIPS!

Kanelsnurr på brannhytta

Koia ligger som sagt langs Birkebenertraseen og har i mange år servet skiløpere under dette tradisjonelle skirenn. Det er ingen overdrivelse at knutepunktet er sentralt. Fra Sjusjøen er det 30-40 minutters skitur. Det samme fra Elgåsen og Rømåsen og Ljøsheim.

 

Vurdering: Her er de kjent for sin gode service og kan anbefales. Terningkast 6!

Nordseter Fjellpark, Kafè

Velkommen til Nordseter Fjellpark, Kafè – en utradisjonell Kafè fylt med tradisjoner!

Vi vil servere deg hjemmebakst – fra gamle tradisjonelle oppskrifter. Alt vi lager er uten kunstige tilsettelser. Hos oss kan du nyte gode nystekte boller, kanelsnurrer, paier, pølsehorn, cookies, minipizza eller kanskje våre tradisjonsrike vafler laget på den gamle hemmelige oppskriften.

Trenger du noe mer å spise har vi dagens hjemmlagde suppe med nystekt brød eller kanskje en av våre handlagde sandwich kan friste?

Våre ansatte jobber fra tidlig morgen for å gi deg en utradisjonell kafèopplevelse.

Nermo Hotell, Øyer

ET HISTORISK HOTELL

GJESTFRIHET SIDEN 1877

Nermo er et familiedrevet hotell med lange tradisjoner. I over 100 år har reisende søkt hit. Johannes Nermo er femte generasjon. Sammen med kona Susan fører han arven videre.

Både kongelige, statsoverhoder, ledergrupper og familier setter pris på Nermos gjestfrihet, hjemmelagede mat og gode senger. Med 31 unike rom, 53 utleieleiligheter, Skandinavias eneste 18-hulls puttingbane og nærhet til Hafjell og Lillehammer er Nermo et godt sted å være.